DELESALG
fOR PRISER OG BESTILLING mailto:BESTILLING@APELANDMASKINSERVICE.NO ELLER tel:90843390

SMØREOLJE, AVFETTER, KJØLEVÆSKE

UNITRAC SAE 80W - 20l./208l.

flerbruks, helårs hydraulikkolje for bruk i hydraulikk, sluttdrev, transmisjoner, differensialer og våtbremsesystemer på moderne traktorer. Anbefales ikke hvor en GL-5 olje er foreskrevet. 

VALVOLINE LIGHT&HEAVY DUTY GEAR OIL 80W-90 - 20l.

For manuelle girkasser. Gir jevn giring under mange forskjellige temperaturforhold. Bedre beskyttelse mot rust og korrosjon. Bedre beskyttelse mot slitasje i et bredt temperaturområde.

PROFLEET SAE 10W-40 - 20L.

syntetisk motorolje av SHPD-kvalitet (Super High Performance Diesel) for lastebiler, busser og industrimotorer. møter kravene til olje med forlenget skiftintervall fra de fleste motorprodusentene. har en avansert additiv-pakke som gir beskyttelse i hele service-perioden og bidrar til å holde motoren ren og fri for sotavleiringer.

ULTRAMAX HVLP 46 - 20L./208l.

premium mineralsk hydraulikkolje. gir utmerket beskyttelse mot slitasje og bidrar til problemfri drift av hydraulikksystem over et stort temperaturintervall.  har meget gode lavtemperatur-egenskaper og kan bli brukt i hydraulikksystem som brukes ved svært lave temperaturer.

VALVOLINE HEAVY DUTY AXLE OIL PRO 80W-90LS -20L.

for differensialaksler (limited slip). Spesielle additiver reduserer støy i differensialgir (limited slip). Bedre beskyttelse mot slitasje i et bredt temperaturområde.

MULTIPURPOSE COMPLEX RED 2 - 0,4L./18L.

høytrykks litiumsbasert universalfett. velegnet for bruk innen automotiv industri, transportsektoren, anleggsmaskiner og generell industri. tåler høy fuktighet og høy hastighet (hjullager). kan brukes til applikasjoner innenfor skipsfart. kan påføres over et stort temperaturintervall, er mekanisk stabilt og pumpbart.

CAREQ KRAFTVASK - 25L./200L.

utviklet for Å kunne fjerne alle typer smuss, inkludert olje, fett og asfalt. Skader ikke lakk, krom eller aluminium. til avfetting og rengjøring av kjøretøyer i automatiske vaskemaskiner, motorvask, generell avfetting og rengjøring av hhv. verkstedutstyr og lokaler.

cAREQ AVFETTING - 25L.

kaldavfetter som effektivt løser asfalt, tjære, salt og annet oljebasert smuss. kan brukes på alle typer kjøretøy, maskiner og tilgrisede overflater.

ALL-FLEET SAE 15W-40 - 20L./208L.

førsteklasses olje som kan brukes til kjøretøy, både i langtransport og distribusjon. har en additivpakke som er spesielt utviklet for å begrense avleiringer i motorer som har mye start og stopp. Dette vil begrense motorslitasjen. inneholder også sot-løsende midler som er med på å holde stempel og forbrenningskammer rene.

HD EXTENDED LIFE CONCENTRATE - 208L. 

kjølevæske for lastebiler, busser, anleggsmaskiner og industrielt utstyr. oppfyller kravene til de ledende heavy duty motorprodusenter. Produktet er fritt for nitritt, aminer, og fosfater, som gjør det mer miljøvennlig. beskytter kjølesystemer mot frost, korrosjon og overoppheting i minst 3 år, 7000 timer eller 500.000 km. Egnet for åpne og lukkede kjølesystemer og aluminium motorblokker. blandbar med andre kjølevæsker med samme ethyleneglycol teknologi, men dette kan redusere brukstiden. ferdig-formulert produkt. Det er ikke nødvendig å tilsette hverken SCA (Supplement kjølevæske Additiv) eller DCA (Diesel Coolant Additive).

OEM ADVANCED 40 COOLANT CONCENTRATE - 20L.

offisielt Glysantin®-basert toppkvalitets kjølevæske. Hybridkarboxylat-formuleringen har en lengre levetid. kombinerer toppmoderne Organic Acid Technology (OAT - organisk syre teknologi) i en etylenglykolbase for beskyttelse av alle metaller i kjølesystemet, inkludert aluminium. inneholder ingen fosfater, imidazol, borater, nitrater, aminer eller nitritter. er godkjent av en rekke ledende motorprodusenter. beskytter motorkomponenter fra frysing om vinteren og koking om sommeren.

PROFLEET LS SAE 5W-30 - 20L.

Premium Ultra High Performance Diesel (UHPD) full syntetisk motorolje utviklet for å møte de nyeste EU-standarder og OEM krav.

MULTIPURPOSE LITHIUM EP 2 - 0,4L.

høytrykks litiumsbasert universalfett. velegnet for bruk innen transportsektoren, anleggsmaskiner og industri. tåler høy fuktighet og beskytter mot rust og korrosjon. kan påføres over et stort temperaturintervall, mekanisk stabilt og pumpbart.

KOMMER FOR SALG
KOMMER FOR SALG
KOMMER FOR SALG

FILTRE

HYDRAULIKKFILTER 

P958404

HYDRAULIKKFILTER 

P764668

OLJEFILTER

P550779

DIESELFILTER

P551424

OLJEFILTER 

P550318

HYDRAULIKKFILTER

P164166 

LUFTFILTER YTRE 

P608666

LUFTFILTER INDRE

P601560